Kurstyp: Kortkurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: Ansökan stängd

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid:

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Skicka ett personligt brev på en sida samt en presentation på en sida om ditt projekt via ansökningssidan.

Kostnader: 2200 kr inkluderar mat, logi samt visst skrivmaterial. Deltagaren ska ha med sig egen bärbar dator

Kontakt: Erica Elfström
erica.elfstrom@tornedalen.se

Om utbildningen

Utveckla ditt filmmanus och få tid att skriva i de vackra omgivningarna kring Tornedalen i sommar. Vi skriver på våra manus under en vecka och möts i workshops, uppläsningar, gemensam matlagning och vandring. Kurspriset inkluderar mat, boende på skolan och kurs.

Innehåll

Denna sommarkurs är upplagd som en ”write-away” vilket innebär att du kommer ha egen skrivtid varje dag för att komma vidare i ditt manusarbete.
Det finns möjligheter att sitta tillsammans att skriva eller enskilt, varje dag möts vi  i en workshop eller en uppläsning.
Maten lagas gemensamt av kursdeltagarna i matlag och måltiderna äts tillsammans, detta ger oss tid för gemenskap och att prata om projekten vi jobbar  med. Utöver det gör vi under kursens gång en halvdagsvandring tillsammans i Övertorneå.
Formen på denna sommarkurs syftar till att du ska ha tid till ditt egna skrivande, men tillsammans med andra. Handledning finns på plats under hela veckan till skrivandet.