Få tid till ditt skrivande och utveckla din manusidé

Kurstyp: Kortkurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansökan stängd: Ansökan öppnar 10 jan 2022

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Skicka ett personligt brev på en sida samt en presentation på en sida om ditt projekt via ansökningssidan.

Kostnader: 2200 kr inkluderar mat, logi samt visst skrivmaterial. Deltagaren ska ha med sig egen bärbar dator

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 13 jun 2022 – 17 jun 2022

Ansökan stängd

Kontakt: Erica Elfström
erica.elfstrom@tornedalen.se

Om utbildningen

Utveckla ditt filmmanus och få tid att skriva i de vackra omgivningarna kring Tornedalen i sommar. Vi skriver på våra manus under en vecka och möts i workshops, uppläsningar, gemensam matlagning och vandring. 

Innehåll

Denna sommarkurs är upplagd som en ”write-away” vilket innebär att du kommer ha egen skrivtid varje dag för att komma vidare i ditt manusarbete.
Det finns möjligheter att sitta tillsammans att skriva eller enskilt, varje dag möts vi  i en workshop eller en uppläsning.
Maten lagas gemensamt av kursdeltagarna i matlag och måltiderna äts tillsammans, detta ger oss tid för gemenskap och att prata om projekten vi jobbar  med. Utöver det gör vi under kursens gång en halvdagsvandring tillsammans i Övertorneå.
Formen på denna sommarkurs syftar till att du ska ha tid till ditt egna skrivande, men tillsammans med andra. Handledning finns på plats under hela veckan till skrivandet.

INTERNATBOENDE

Behöver du hjälp med att ordna boende?

Tornedalens folkhögskola har ett internat där du kan hyra ett rum när du studerar på skolan.
Att bo på internat är en del av folkhögskolans studiemiljö. Du ingår i en gemenskap med andra deltagare även under fritiden, du får bo på en plats som du kanske annars aldrig skulle komma till, du slipper leta boende och har alltid nära till skolan.

Har du frågor om boende? Kontakta skolan så hjälper vi dig!

Tel: 0927-79570
E-post: info@tornedalen.se

Läs mer